top of page

Wizz Air privremeno suspendovao letove iz Niša ka Beču i Malmeu

Niskotarifna kompanija Wizz Air odlučila je da privremeno suspenduje letove iz Niša do Beča i to od 22. novembra do 13. decembra, kao i letove za Malme od 1.novembra do 12. decembra


Na zvaničnom sajtu kompanije Wizz Air trenutno se ne mogu se kupiti karte za Beč u periodu od 22. novembra do 13. decembra, niti letovi za Malme od 1.novembra do 12.decembra. Prema informacijama sa zvaničnog web sajta ove kompanija letovi bi nakon ovog perioda trebalo da budu nastavljeni prema zimskom redu letanja - dva puta nedeljno.

Pretpostavlja se da je do redukcije letova došlo usled nepovoljne epidemiološke situacije u našoj zemlji i stalnih restrikcija i obaveznih testireanja, što podrazumeva i manju potražnju na ovim letovima. Takodje treba podsetiti da je gradjanima Srbije trenutno zabranjen ulaz na teritoriji Kraljevine Švedske bilo da su vakcinisani ili ne zbog veoma teške epidemiološke situacije u Srbiji.


Wizz Air suspednovao je ukupno 27 ruta širom regiona, a pored Niša, privremeno su suspendovani i neki letovi iz Skopja, Tuzle, Sarajeva, Belgrada, Ohrida, Podgorice, Prištine i Banja Luke, dok su moguća dodatne suspenzije u zavisnosti od situacije i potražnje. Podsetimo, niskotarifna avio kompanija Wizz Air pored Beča i Malmea za sada redovno saobraća na preostale tri destinacije sa aerodroma Konstanin Veliki i to prema Bazelu, Dortmundu i Memingenu.
Comentarios


bottom of page