top of page

Sadržaj koji možete pronaći na ovom blogu ima isključivo informativni karakter. Autor i urednik bloga pažljivo pružaju informacije, ali nisu odgovorni za tačnost, potpunost ili aktuelnost pruženih informacija.

Važno je napomenuti da informacije koje su ovde iznete predstavljaju lični stav autora.

Flynaissus je koncipiran kao lični blog, te se stoga jasno ograđuje od eventualnih netačnosti sadržaja, tekstova, fotografija i ostalih multimedijalnih materijala koji su preuzeti sa različitih izvora.

Posebno želimo naglasiti da je svaki originalni izvor jasno označen ispod svakog pojedinačnog teksta, fotografije ili multimedijalnog sadržaja koji delimo na ovom blogu. Na taj način želimo osigurati transparentnost u vezi sa poreklom i izvorom svakog materijala. Uprkos tom, važno je napomenuti da blog ne preuzima odgovornost za tačnost teksta, autentičnost fotografija i multimedijalnih sadržaja koji potiču sa drugih platformi ili su tamo pogrešno označeni.

Preporučujemo korisnicima da primene kritički pristup i dodatna istraživanja kako bi potvrdili tačnost i verodostojnost informacija koje nisu direktno autorski sadržaj bloga Flynaissus, a za koju ne snosimo nikakvu odgovornost.

Kako biste potvrdili tačnost i verodostojnost informacija koje nisu direktno autorski sadržaj bloga Flynaissus, preporučujemo vam primenu kritičkog pristupa i dodatna istraživanja.

 

Za dotatne informacije budite slobodni da nas kontaktirate

putem maila na: flynaissus@gmail.com.

S poštovanjem,

Fly Naissus

PORTAL FLY NAISSUS

Portal o letovima iz Niša

Email: flynaissus@gmail.com

www.flynaissus.com

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black YouTube Icon
  • Black RSS Icon
fnred.png

Kontakt

bottom of page