top of page

Wizz Air - naredne godine 4x nedeljno za Malme, tokom novogodišnjih praznika dodatni letovi za Bazel

Updated: Aug 30, 2019

Madjarski niskotarifni avio-prevoznik Wizz Air uvešće četiri polazaka za Malme, sa aerodroma Konstantin Veliki tokom naredne letnje sezone, počev od aprila 2020. Takodje tokom novogodišnjih praznika, ova kompanija kao i do sada uvešće dodatne letove iz Niša za Bazel. Karte se već mogu naći u prodaji


Foto: Aerodrom Niš

Kako saznajemo, avioni ovog avio-prevoznika leteće iz Niša svakog ponedeljka, srede, petka i nedelje ka Malmeu i obratno. Pretpostavlja se da je razlog uvodjenja novog polaska iz Niša veoma dobra popunjenost i potražnja na ovoj liniji.


Podsetimo, kompanija Wizz Air nakratko je 7. januara ove godine obustavila letove Niš-Malme, zbog navodnog nedostatka aviona, odnosno zataranja baze ove avio kompanije u Poljskoj, odakle je ova kompanija koristila avion i posadu za realizaciju ovog leta. Wizz Air je nakon kraće pauze ponovo uveo letove iz Niša za Malme 17. aprila ove godine.


Bazel za vreme novogodišnjih praznika

Tokom novogodišnjih praznika dodatni letovi i za Bazel


Wizz Air će tokom novogodišnjih praznika kao i do sada uvesti i dodatne letove na relaciji Niš-Bazel. Planirano je da u zimskoj sezoni koja počinje krajem decembra, a završava se januara 2020.godine ova kompanija leti utorkom, četvrtkom i subotom.





Niskotarifna avio-kompanija WizzAir je iz Niša započela letove u junu 2015. godine kada je uvela dve linije za Malme i Bazel. Nedugo nakon toga uvedene su još tri linije, tako da danas Wizz Air leti ka Bazelu, Dortmundu, Memingenu, Malmeu i Beču.



184 views0 comments
bottom of page