top of page

Irska niskotarifna kompanija Ryanair najavila bolje usluge za svoje putnike

Avio kompanija Ryanair pokrenula je niz pogodnosti u svom programu za korisnike koji uključuje niz obaveza ovog "low kostera" u korist svojih putnika. Godišnja karta za sedište, prioritetno ukrcavanje i besplatne promene letova samo su neke od njih.


Foto: Ryanair

Naime, medju novostima se svakako ističe da ako putnik pronadje nižu cenu avio karte u periodu od tri sata od kupovine, aviokompanija će vratiti razliku u ceni, a pored toga dodaće još 5 evra na njihovom računu "My Rianair".


Foto: Ryanair

Ryanair je u saopštenju za medije je poseban naglasak na poboljšanju svojih uslugam za korisnike koje uključuju povraćaj novca ili popuste u slučaju da avio kompanija nije ispunila svoje obaveze prema putniku.


Kompanije je sada takodje odgovorna za obradu, reklamacije EU261 u roku od najviše 10 dana, i tvrdi "zahvaljujući novom specijalizovanom timu, uz pomoć koja je dostupna 24 sata dnevno.


Nova usluga su 48-časovni grejs period za izmene rezervacija bez dodatne naplate, kao i to da stalni putnici mogu kupiti godišnju kartu od 199 evra što će im omogućiti slobodnan izbor sedišta, fast-track uslugu kao i prioritentno ukrcavanje.

Što se tiče ekoloških novosti, Ryanair je posvećen postizanju dogovora sa organizacijama u odbrani životne sredine i potpunoj eliminaciji plastike na svim svojim letovima u narednih pet godina.

94 views0 comments

Comentarios


bottom of page