top of page

I kompanija Ryanair privremeno obustavlja letove iz Niša prema Italiji

Irska niskotarifna avio-kompanije Ryanair obustaviće avio-saobraćaj iz Niša do Milana (Bergamo) tokom marta meseca zbog situacije sa koronavirusom. Svi letovi biće obustavljeni u periodu od 17.03. do 04.04. navodi se na sajtu ove kompanije


Foto: Ilustracija

Irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair navodi da je primorana na dodatno otkazivanje letova usled situacije sa koronavirusom Covid 19. Letovi iz Niša neće saobraćati u periodu od 17.marta do 4.aprila. Podsetimo, Vlada Italije uvela je mere ograničenog kretanja širom zemlje u cilju sprečavanja širenja koronavirusa.


„Svi pogođeni putnici su danas primili obaveštenja putem emaila o otkazivanjima ili promenama leta. Svi putnici koji nisu obavesteni o promenama mogu očekivati da će njihovi letovi biti realizovani kako je prvobitno bilo zakazano “, navode iz kompanije Ryanair.


Ovo je druga kompanija koja je privremeno suspendovala letove iz Niša do Italije, nakon sto je to juče učinila nacionalna avio-kompanija Air Serbia koja je privremeno obustavla letove iz Niša do Bolonje i Rima.

Avio-kompanija, izvinila putnicima zbog poremećaja, ali je primorana da se pridržava uputstava Svetske zdravstvene organizacije i nacionalnih vlada.






45 views0 comments
bottom of page