top of page

Air Serbia privremeno suspendovala sve letove iz Niša prema Italiji

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia danas je privremeno suspendovala sve letove iz Niša prema Italiji (Bolonja i Rim) do krajem marta zbog situacije sa koronavirusom, stoji u saopštenju ove avio-kompanije


Ažurirana vest

Foto: Air Serbia

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia počev od danas (ponedeljak, 9. mart), do kraja marta privremeno je suspendovala saobraćaj na dvema linijama ka Republici Italiji do kojih leti sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu - između Niša i Bolonje i između Niša i Rima. Odluka je doneta uz saglasnost nadležnih organa, a putnicima koji su kupili karte za ove dve linije biće ponuđena besplatna zamena karata za iste destinacije u kasnijem terminu do kraja letnje sezone, besplatna zamena karata za druge destinacije do kojih Air Serbia leti iz Niša ili Beograda, ili povraćaj novca.


Kontakt centar Air Serbije će kontaktirati sve putnike koji su kupili karte za letove između Niša i Bolonje, odnosno između Niša i Rima, za letove tokom marta, da bi im pomogao da se pronađu najbolja rešenja.


Pored letova Air Serbije, sa aerodroma Niš i avio-kompanija Ryanair redukovala je saobraćaj za Milano-Bergamo u subotu 21. i 28. marta i 4. aprila zbog situacije sa koronavirusom

Podsetimo, Italija će u narednom periodu staviti u karantin Lombardiju, čiji je glavni grad Milano, kao i područja Venecije, severnog dela Emilije-Romanje i istočni deo Pijemonta radi sprečavanja daljeg širenja koronavirsua Covid-19.





86 views0 comments
bottom of page