top of page

Air Serbia u Nišu otvara Call centar, službu za balansiranje aviona i VIP salon

Nacionalna avio kompanija Air Serbia najavila je otvaranje call centra, službu za balansiranje aviona, kao i VIP poslovnog salona na aerodromu Konstantin Veliki.


Foto: Aerodrom Niš

Nacionalni avio prevoznik će u svom Call centru u Nišu u početku zaposliti četrdeset ljudi, nakon što se na konkursu prijavilo blizu 400 kandidata. Avio-kompanija sada trenutno traži kancelarijski prostor u centru grada.


Pored toga, biće pokrenuta i služba za balansiranje aviona u Nišu, preko ćerke kompanije Air Serbia Ground Services (ASGS), u kojoj će u početku biti zaposleno deset ljudi.


Nacionalna avio kompanija takođe je najavila i otvaranje VIP salona na niškom aerodromu, kada se završi proširenje terminala, čiji je završetak planiran za narednu godinu.

„Veoma smo zadovoljni odzivom na oglašena mesta, kao i činjenicom da smo identifikovali odlične kandidate. Pored toga, kao nacionalni avioprevoznik, izuzetno smo ponosni što možemo da doprinesemo zaposlenosti i lokalnom ekonomskom razvoju ovog dela Srbije. Naša baza u Nišu je veoma važna za Air Serbiju, a planiramo da dodatno pojačamo prisustvo na jugu Srbije.

U narednom periodu, u okviru radova na završetku novog terminala, planiramo otvaranje posebnog poslovnog salona. Razmatramo i mogućnost da dodamo još tehničara koji bi radili na održavanju flote“, rekao je generalni direktor Er Srbije Jirži Marek - prenosi portal exyuaviation.



Izvor: exyuaviation

bottom of page