top of page

Zbog radova na parternom uredjenu kompleksa aerdoroma - saobaćaj usporen i otežan

Aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu obavestio je putnike da će zbog radova na parternom uređenju kompleksa putnički saobraćaj od danas, 19.03.2024. godine, odvijati usporeno i otežano, posebno ispred same zgrade putničkog terminala.Foto: Aerodrom Niš


Kako se navodi u saopštenju putnici koji na aerodrom dolaze sopstvenim prevozom i ostavljaju automobil na nekoliko dana treba imati na umu da je tokom radova broj parking mesta ograničen, te shodno tome planiraju parking na nekoj od javnih parkirališta/garaža u gradu.


Javni gradski prevoz, odnosno kružna linija smera 34A ili 34B, nastaviće da i pored radova na kompleksu aerodroma normalno funkcioniše. Polazno, odnosno dolazno autobusko stajalište biće izmešteno sa trenutne lokacije i nalaziće se pored trenutnog parkina za taksi vozila koje će biti propisno obeleženo - - navodi se u saopštenju aerodroma.


Iako su u toku radovi, taksi prevoz će nastaviti neometano da funkcioniše. Trenutno taksi stajalište će biti dostupno i u narednom periodu.


U skladu s trenutnim radovima na kompleksu aerodroma, privremeno će biti ograničen i broj dostupnih parking mesta, što može uticati na planiranje putovanja.


Comentários


bottom of page