top of page

Zanimljivosti: Ovako izgleda privatni avion Novaka Djokovića

Iako smo privatni avion svetkog tenisera broj 1 Novaka Djokovića ranije mogli da vidimo i na niškom aerodromu “Konstantin Veliki”, kako ovaj avion izgleda iznutra objavio je njegov kolega iz reprezentacije Dušan Lajović


Foto: Web

Najbolji teniser sveta Novak Djoković putuje privatnim avionom kada god to poželi, a prema nekim pisanjima to mu je omogućila jedna američka kompanija sa kojom teniser saradjuje.

Naime, prema pisanjima medija Novak Djoković u sadašnji sa avio kompanjom NetJets od 2015. godine, koristi jedan od njihovih aviona koji mu je ova kompanija ustupila kao privatni avion.


Avion spada u klasu najbojih privatnih letelica, a sa istom kompanijom sarađuje i švajcarski teniser Rodžer Federer.

Kako izgleda unutrašnjost privatnog aviona kojim Novak Djoković putuje objavio je njegov kolega iz reprezentacije Dušan Lajović.





On je na svom Instagramu, kako prenose mediji, objavio nekoliko šaljivih “storija”, na kojima je su slike Novaka, Troickog i Lajovića tokom jednog od putovanja.



Djoković na niškom Aerodromu-Arhiva; Foto: Aerodrom Niš

Podsetimo, svetski teniser br.1 je tokom proteklih godina korisitio i aerodrom “Konstantin Veliki”, gde je sleteo svojim privatnim avionom, kada je u Nišu odgirano prvo kolo Svetske grupe Dejvis kupa.


118 views0 comments
bottom of page