top of page

Wizz Air uvodi veliku promenu za putnike koji putuju u inostranstvo

Madjarska niskotarfina avio kompanija Wizz Air najavljuje pokretanje usluge eSIM za svoje klijente koji putuju u inostranstvo


Foto: Ilustracija

eSIM Data usluga se isključivo odnosi na pružanje pouzdanih mobilnih podataka velikom brzinom za korisnike i garantuje nesmetanu konektivnost. Ponudom jednokratnog modela Wizz Air omogućava putnicima da uživaju u pristupačnim opcijama korišćenja mobilnih podataka uz pristup preko 245 mobilnih mreža i povezanost u više od 150 zemalja bez potrebe za zamenom fizičke SIM kartice.


Uz instaliranu eSIM uslugu putnici sada mogu da uživaju u unapred isplaniranim pripejd paketima mobilnih podataka uz optimizovane troškove, čime se eliminiše potreba za skupim uslugama rominga i izbegavaju nepouzdane wi-fi konekcije.

Bilo da putuju sa jednim ili više uređaja, pojedinci i porodice lako mogu da upravljaju i prate svojim mobilnim tarifama. Putnici mogu jednostavno da prate korišćenje podataka kako bi ostali u okvirima izabrane tarife. Pored toga, eSIM kartica može da se koristi čak 12 meseci nakon poslednjeg putovanja.Da bi ova usluga bila dostupna svima, plaćanje eSIM Data usluge se može lako izvršiti platnom karticom putem bezbedne i jednostavne procedure transakcije.


Wizz Air svojim putnicima nudi ovo rešenje dodate vrednosti koje im omogućava pristupačne i pogodne usluge korišćenja mobilnih podataka na putovanjima unutar i van Evrope.

Cilj Wizz Aira je da ponudom unapred isplaniranog rešenja koje može da se prati redefiniše iskustvo korišćenja mobilnih podataka i tako unapredi zadovoljstvo putnika.


Za više informacija o Wizz Airovoj eSIM Data usluzi kliknite ovde.댓글 1개


A zar se avionom putuje u inostranstvo? E to do sada nisam znao.

좋아요
bottom of page