top of page

Wizz Air u oktobru iz Niša privremeno pomera operacije iz Dormtunda za Keln

Prema navodima na zvaničnom sajtu mađarske niskotarifne avio-kompanije Wizz Air, od 2. do 27. oktobra, avioni sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" saoraćati do Kelna, umesto do Dortmunda.




Iako zvaničnog saopštenja o razlozima za ove promene još uvek nema, prema nezvaničnim izvorima radi se o kapacitetskim ograničenjima na ovom nemačkom aerodromu tokom oktobra, pa se normacija letova i ponovno uvođenje leta Niš-Dortmund očekuje 31. oktobra.


Pored Niša, Wizz Air je takođe premestio letove iz Dortmunda za Keln iz Beograda i to od 22. septembra do sredine decembra, kao i od Podgroice od 22. septembra do 16. decembra.

Letovi za Dortmund će iz Niša normalno saobraćati tokom septembra, i to dva puta nedeljno - ponedeljkom i petkom, dok će u oktobru letovi do Kelna i nakon ponovnog uspostavljanja letova za Dortmund saobraćati utorkom i subotom.

Podsetimo, niskotarifna avio-kompanija Wizz Air iz Niša trenutno nudi pet destinacija, i to za Bazel, Dortmund, Memingen, Beč i Malme, s tim što je poslednji let u sezoni za Malme najavljen za 27. oktobar ove godine.

bottom of page