top of page

Wizz Air proglašen za avio kompaniju godine

U okviru Air Transport Awards 2019 madjarska niskotarifna kompanija Wizz Air proglašena je za

avio-kompaniju godine u 2019, navodi se u saopštenju.


Ilustracija: Wizz Air

Nagrada se dodelju za vazdušni transport i jedino je medjunarodno takmičenje koje prepoznaje sve glavne kategorije u avio industriji. Nagradu je u ime Wizz Aira primio Stefan Džones, zamenik izvršnog direktora i generalni direktor kompanije Wizz Air Hungary na ceremoniji “ Air Transport Awards 2019 ” koja je održana u grčkom gradu Ekali.


Ova nagrada koja je dodeljena u okviru kampanje 2019 Air Transport Awards, jedinih međunarodnih nagrada koje nagrađuju sve najvažnije kategorije u avio-transportu.

Foto: wizzair.com

Zamenik izvršnog direktora i generalni direktor kompanije Stefan Dđžones izjavio je na ceremoniji dodele nagrada da je ovo jedna važna prekrenica za avio kompaniju Wizz Air, i da je nagrada rezultat napornog rada i posvećenosti izvanrednog tima koji Wizz Air ima, te lojalnosti i poverenju putnika kao i podrška Wizzovih partnera.


Wizz Air je svoje poslovanje usmerio na omoguđavanju pristupačnog putovanja za sve i stvaranje boljih prilika za život i svet oko nas - izjavio je Džones u svom obraćanju, koji je takodje nagalasio da je nagrada koju su primili dokaz da su na pravom putu.


Za kraj, Džones je obećao da će kompanija u budućnosti nastaviti da unapredjuje korisničko iskustvo, pokreće inovacvije i osiguirati da svako ima priliku da poboljša svoj život kroz putovanja.






Dr. Kostas Iatrou, predsednik nagrade Air Transport Avards, ovim povodom izjavio je da su nagrade za vazdušni saobraćaj postale važan događaj u industriji zahvaljujući posvećenosti sektora avijacije. " Važno je prepoznati i poštovati najbolje od najboljih i slaviti njihovo vodstvo. " - izjavio je Iatrou.


Nagrade 2019 Air Transport Awards dodeljuju se u saradnji sa organzacijom Hermes Air Transport Organisation i ATN (Air Transport News).


40 views0 comments
bottom of page