top of page

Wizz Air povećava broj letova iz Niša ka Memingenu, Beču i Bazelu za vreme zimskih praznika

Niskotarifna avio kompanija Wizz Air povećaće broj letove iz Niša od sredine decembra do sredine januara, odnosno tokom zimskih praznika i to prema Beču, Bazelu i Memingenu.


Photo: V1Images.com/Luke Rds

Mađarska niskotarifna avio-kompanija će tako u toku zimskih praznika do sredine januara iz Niša saobraćati tri puta nedeljno umesto dosadasnjih dva polazaka.


Tako će linija Niš-Bazel počev od 12. decembra do 6. januara saobraćati ponedeljkom, sredom i petkom, Niš-Memenigen od 19. decembra do 6. januara takodje ponedeljkom, sredom i petkom, dok će linija za Beč biti povećana na tri leta nedeljno počev od 6. marta. 2023. godine.


Pored Niša, Wizz Air će u istom periodu povećati svoje frekvencija i iz Skoplja, Ohrida, Beograda, Tuzle, Sarajeva, Ljubljane, Podgorice, Banja Luke, Prištine, Tirane, Sofije, Varne, Burgasa i Plovdiva, a ukupan broj dodatnih letova iznosiće 87.


Ova kompanija odlučila se na povećanje kapaciteta odnosno frekvencija širom Balkana zbog tradicionalnog povećanja broja putnika za novogodišnje i božnićne preaznike.Comments


bottom of page