top of page

Wizz Air potvrdio - za sada ne planiramo nove letove iz Niša

Direktorka mreže kompanije Wizz Air Evelin Džekel, potvrdila je u razgovoru za magazin Nedeljnik da ova niskotarifna avio kompanija za sada ne planira nove linije iz Niša


Foto: Aerodrom Niš

Uskoro se navršavaju osam godine od kada je madjarska niskotrafina avio-kompanija Wizz Air uspotavila letove sa niškog aerodroma ”Konstantin Veliki“. Te 2015. godine ova niskotarifna avio kompanija uvela je letove do Bazela i Malmea. Od tada do danas uvedena su samo tri dodatna leta - i tu je sve stalo.


U nedavnom intervuju za magazin Nedeljnik, dirkotrka mreže kompanije Wizz Air govorila je o poslovanju ove kompanije u Srbiji, izmedju kojih se osvrnula i na poslovanje u Nišu.



Evelin Džekel/Wizz Air

Wizz Air zadovoljan poslovanjem u Nišu ali za sada ne planira nove letove


Prema rečima gospodje Džekel, niskoarifna avio kompanija zavoljna je poslovanjem ove kompanije u Nišu i funkcionisanjem svih pet linija, ali je navela da ne želi da spekuliše, i da zasada, neće biti novih letova iz Niša.


Ona je dodala da kompanija trenutno započinjeme izradu poslovnog plana, nakon toga će moći sa sigurnošću da govori o novim letovima.





Podsetimo, kompanija Wizz Air nedavno je objavila planove za letnji red letenja za ovu goduinu sa iz mnogih gradova u regionu, u kojima se izmedju ostalih i Beograd sa kojeg će ova avio kompanija uvesti pet novih linija i bazirati svoj četvrti avion.




bottom of page