top of page

Wizz Air ponovo uvodi letove Niš-Beč od 17. decembra

Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air pokrenuće ponovo letove do austrijske prestonice sa aerodroma Konstantin Veliki i to 17.decembra


Foto: exyuaviation

Kako saznajemo letovi su najpre trebali da budu obnovljeni 6. decembra, ali je ipak promenjena u poslednjem momentu pomereni za 17. decembar.


Prateći zahteve tržišta mađarski avio-prevoznik Wizz Air će ka austrijskoj prestonici, u zimskoj sezoni, leteti četvrtkom i nedeljom, navodi se u saopštavaju ove avio-kompanije.


Letovi su prema ranijim najavama trebali da budu ponovo pokrenuti 6. decembra, za sada nije jasno naznačeno zbog čega su letovi odloženi za 17. decembar

Madjarska avio-kompanija će tokom zimskog reda letanja koji počev 25. oktobra obavljati letove do Bazela, Dortmunda i Memingena i to dva puta nedeljno, te će linije za Bazel obavljati tri puta nedeljno. letova ove kompanije za Malme neće biti do marta sledeće godine.


Podsetimo, osim 4 leta kompanije Wizz Air, u toku zimskog reda letanja sa aerdoroma Konstantin Veliki leteće i avio kompanija Air Serbia do i to samo do aerodroma Frankfurt Hahn, dok ostalih 10 letova jošuvek nema, niti je jasno naznačeno kada bi oni opet mogli biti pokrenuti.

43 views0 comments

Comments


bottom of page