top of page

Wizz Air: Jedan polazak manje iz Niša do početka oktobra - kompanija suspenduje 31 rutu u regionu

Wizz Air privremeno je suspendovao 28 ruta iz gradova u regionu, dok će naredne dve nedelje biti suspendovane još 3, čime će ukupan broj privremeno suspendovanih linija dostići broj od 31


Foto: Aerodrom Niš


Niskotarifna avio-kompanija Wizz Air privremeno je suspendovala 28 ruta iz gradova u bivšoj Jugoslaviji, a naredne dve nedelje će se pridružiti još tri, čime ce broj suspendovanih linija dostići 31. Ovaj avio prevoznik je takodje smanjio broj frekvencija na brojnim linijama, kako zbog zabrana i ograničenja tako i zbog slabe popunjenosti usled pandemije virusa Covid-19 - navodi portal exyuaviation.


Najveći broj suspendovanih ruta avio prevoznik sproveo je u Skoplju, ukupno 13, sledi Tuzla sa 3 rute, dok će 4. biti suspendovana naredne sedmice. Iz Sarajeva je suspendovana 1 linija, a iz Beograda 5.


Svih 5 ruta nastavlja da saobraća redovno iz Niša, dok su letovi do Beča smanjeni na jedan polazak nedeljno do početka oktobra.

Kao i iz Niša, slična situacija je i u Prištini, gde avio-kompanija trenutno održava 5 ruta, dok će 1 ipak biti suspendovana. Iz Podgorice, Wzz Air je suspendovao 4 ukupno rute.



122 views0 comments
bottom of page