top of page

Vreme je za predah - letovi kompanije Air Serbia sa 50% popusta za zdravstvene radnike

Ministarstvo zdravlja i srpska avio-kompanija Air Serbia pokrenuli su kampanju pod sloganom “Vreme je za predah”, u okviru koje su za 10.000 zdravstvenih radnika angažovanih u kovid sistemu obezbedili vaučere sa popustom za letove ove kompanije, saopšteno je iz ministarstva.


Foto: Air Serbia

Zdravstvenim radnicima iz kovid sistema je uručeno je ukupno 10.000 vaučera, sa kojima će zdrastveni radnici moći da ostvare popust od 50 odsto na letovima kompanije Air Serbia sa uključenom tarifom i aerodromskim taksama, a vaučeri će važiti za direktne redovne letove ka svim destinacijama srpskog nacionalnog avio-prevoznika, osim Njujorka, a koji će moći da se iskoriste za putovanja u periodu od 1. jula do 31. decembra 2021. godine.


Vaučeri srpske nacionalne avio-kompanije će biti distribuirani Univerzitetskom kliničkom centru Srbije, kliničkim centrima Kragujevca, Niša i Vojvodine, kliničko-bolničkim centrima Zemun, Bežanijska kosa, Zvezdara i “Dr Dragiša Mišović”, kovid bolnicama u Batajnici i Kruševcu i ostalim zdravstvenim ustanovama u kovid sistemu.


-Veliko nam je zadovoljstvo što na ovaj način možemo da izrazimo zahvalnost zdravstvenim radnicima za svakodnevnu posvećenost očuvanju života i zdravlja svih građana. Cilj nam je da im omogućimo da otputuju na više nego zasluženi odmor na željenu destinaciju. Zahvaljujemo Ministarstvu zdravlja na saradnji i podršci u realizaciji ovog značajnog projekta, izjavio je Dankan Nejsmit, generalni direktor Air Serbije.


Vaučeri se mogu koristiti prilikom kupovine avio-karata putem Kontakt centra Air Serbije ili u nekoj od poslovnica. Prilikom kupovine karte uz upotrebu vaučera, potrebno je da se zdravstveni radnici legitimišu potvrdom o radu, izdatom od strane zdravstvene ustanove pod ingerencijom Ministarstva.




bottom of page