top of page

Video: Wizz Air predstavio nove striktne mere za putovanja u toku pandemije

Madjarska niskotarifna avio-kompanija prva je avio kompanija koja je pre nekoliko dana ponovo pokrenula medjunarodne letove sa londonskog aerodroma Luton. U ovom tekstu predstavljamo vam nove mere zaštite za sve putnike tokom leta za vreme pandemije, ali po svemu sudeći i nakon njeFoto: Wizz Air

Naime, svi putnicima kompanije Wizz Air od sada će morati da se prijave na let online, kako bi se izbegle gužve na aerodromima. Ova opcija je inače veoma uobičajna i van pandemije, ali su putnici do sada imali izbor koji više nije opcija.


Svi puticni će u toku ukracavanja sada morati da nose zaštitnu masku i sede na razdaljini od najnamnje dva metra jedni od drugih, a na letovima više neće biti posluživanja hrane kao ranije. Zaštitnu opremu od će sada mora da nosi i kabinsko osoblje, dok su za putnike obezbedjene dezinfekcione maramice.


Novi sigurnosni video Wizz Air-a


Putnicima takodje više neće biti dostupan magazin, koji je kompanije nudila besplatno na svim letovima, kako bi se smanjila šansa da ga više ljudi koristi tokom jednog dana i na taj način se kontaminira. Plaćanja za pića u avionu prema novom pravilu moći će da se obavi isključivo kreditnom karticom.


Wizz Air produžila suspenziju letova iz Niša do 17. maja


Madjarska aviokompanija koja iz Niša leti na 5 destinacija trebala je 1.maja da obnovi saobraćaj sa ali je od toga odustala zbog ograničenja putovanja i zatvorenih granica, koje su uvedene kao mere u borbi protiv koronavirusa, a koje su i dalje na snazi. Novi datum pocetka letova je sada 17.maj u koliko to situacija dozvoli.404 views0 comments

Comments


bottom of page