top of page

Velika promo akcija kompanije Ryanair, letovi od 9,99 evra - danas do ponoći

Irska niskotarifna avio komapnija Rynair pokrenula je veliku prolećnu akciju i snizila cene na mnogim destinacijama, a karte se mogu kupiti već od 9.99 evra.



Ilustracija: Ryanair

Iz kompanije Ryanair navode da je ovo specijalna promocija za sve verne putnike, te da se ponuda podudara sa Uskrsom. Iz avio takodje navode da je obezbedjeno na hiljade raspoloživih mesta po ceni od samo 9,99 evra za putovanje na jedne od njihovih linija u evropskoj mreži saobraćaja, koju čini više od 200 aerodroma, za putovanja tokom maja meseca. Ova ponuda će biti dostupna isključivo na sajtu www.ryanair.com do ponoći u subotu, 20. aprila.2019.


Sva mesta u ponudi su ograničena, pa kompanija poziva sve kupce da što pre rezervišu svoje avio karte. Cene snižene na mnogim destinacijama, na kojima su izmedju ostalog: London, Frankfurt, Barselona, Malta, Glazgov, Bratislava, Bordo, Brisel, a cene mogu biti varirati u zavisnosti od odlaznog aerodroma i raspoloživosti. Ono što je sigurno je da ćete pronaći savršeno mesto za neočekivan prolećni odmor po izuzetno povoljnoj ceni. - navode iz Ryanair-a.


Podsetimo, Ryanair iz Niša leti diretkno za Milano-Bergamo, Berlin, Bratislavu i Stockholm.


343 views0 comments
bottom of page