top of page

Upoznajte se sa tarifama na letovima Air Serbije iz Niša

Uvodjenjem 12 novih letova, koji počinju 15. jula putnici koji putuju iz Niša imaće priliku da na letovima Air Serbije odaberu jednu od tri ponudjenih tarifa. Na ovaj način svi putnici moćiće da sami odaberu i prilagode putovanje sopstvenim potrebama.


Foto: Air Serbia

Nove linije iz Niša za Nirnberg, Frankfurt (Han), Hanover, Fridrihshafen, Karslrue, Salcburg, Rim, Bolonju, Budimpeštu, Geteborg, Ljubljanu i Tivat, koje će avio kompnija Air Serbia uvesti iz Niša od 15.jula, imaće imaće u ponudi 3 ekonomske tarife: Belu – Economy Light, Plavu Economy Standard, ili Crvenu – Economy Comfort.


Avio karte po meri: tarifni sistem avio kompanije Air Serbia omogućuje da kupite avio karte samo uz dodatne usluge koje vam zaista trebaju


Šta ove tarife podrazumevaju?


Sve tri tarife podrzumevaju besplatan ručni prtljag, težine do 8 kilograma, kao i grickalice kao posluženje tokom leta. Ako letite najskupljom tarifom u cenu je uračunat izbor sedišta, što se u beloj i plavoj tarifi posebno naplaćuje. Prijave za let (check-in) u svim tafiama kompanije Air Serbia koje su dostupne za letove sa niškog aerodroma takodje su uključene su u cenu karata, dok ni jedna od pomenutih tarifa ne uključuje obrok u toku leta i on se svim putnicima dodatno naplaćuje.



Bela - Economy Light je najjeftinija tarifa, a ona podrazumeva ručni prtljag i grickalice.


Plava - Economy Standard tarifa pored ručnog prtljaga podrazumeva i predati (check-in) prtljag do 23 kg. Grickalice tokom leta takodje su uračunate u cenu karata.


Crvena – Economy Comfort tarifa, pored svega što je uračunato u plavoj tarifi, nudi i mogućnost izmene rezervacije bez dodatnih troškova. Ovo su ujedno i najskuplje karte u ponudi



Pogledajte video o pravilima za ručni prtljag kompanije Air Serbia


Video: Air Serbia


Za dodatne informacije posetite

www.airserbia.com



362 views0 comments
bottom of page