top of page

Top deset najjeftinih destinacija iz Niša do 100€ za NOVEMBAR

Novembar je mesec koji nudi najbolje moguće ponude jeftinih avio-karata za sve one koji žele da ustede na putovanjima i kasnu jesen iskoristite za dobre rasporodaje širom Evrope, kao i manje gužve pred novogodišnje praznike. Ovo su neke od nama zanimljivih destinacija koje predlažemo u novembru


Prag, grad sa predivnom arhitekturom i kulturnim znamenitostima

Putovanje u novembru znači niže cene avio karata,smeštaja, ali i mnogo manje gužve. Ovo su neverovatnih 10 najjeftinijih destinacija iz Niša koje možete posetiti u oktobru za manje od 100€ u oba pravca.


Top 10 najeftinijih destinacija za mesec novembar iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€

Procitajte vise o destinacijama ovde



Tabela najeftinijih letova iz Niša za novembar



Lisabon, magični grad na obali Atlantika


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.






223 views0 comments
bottom of page