top of page

Top deset najjeftinih destinacija iz Niša do 100€ za SEPTEMBAR

Septembar je pravi mesec za odomor budući da se tada stišava turistička sezona, a sve destinacije počinju da budu manje opterećene turistima. Romantični kasni letnji i rani jesenji “City Break” može vas opustiti više nego bilo koja druga destinacija u jeku letenje sezone. Septembar je i mesec kada cene karata počinju blago da padaju, pa vam preporučujemo da svoje jeftine avio karte kupite što pre.


Milno noću

Za ljubitelje putovanja na jesen i za one koji su sprečeni da svoj odmor iskoriste u letnjim mesecima pripremili smo zanimljivu ponudu putovanja do 100€ u našoj rubrici TOP 10 najjeftinijih destinacija iz Niša.Top 10 najeftinijih destinacija za mesec septembar iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€

Procitajte vise o destinacijama ovdeTabela najeftinijih letova iz Niša za SEPTEMBARPark Sv. Stefana u Dablinu

Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.
216 views0 comments

Comments


bottom of page