top of page

Ryanair od danas ponovo leti na liniji Niš-Krf

Avio-kompanija Ryanair, pokrenula je danas ponovo liniju Niš-Krf. Saobraćaj izmedju Niša i Krfa realizovaće do kraja septembra tri puta nedeljno - ponedeljkom, četvrtkom i subotom.


Foto: Aerodrom Niš

Današnjim letovima FR 5961/FR5962, irska niskotarfina avio-kompanija Ryanair ponovo je uspostavila redovan sezonski avio saobraćaj iz Niša ka grčkom ostrvu Krf. Ovo je četvrta po redu destinacija avio-kompanija Ryanair iz Niša, a pored Krfa kompanija Ryanair leti još i do Malte, Stokholma i Beča.



Ryanair će na liniji do grčkog ostrva Krf leteti ove sezone tri puta nedeljno: ponedeljkom, četvrtkom i subotom do septembra, dok više informacija o redu letenja i ceni avio karte možete dobiti na sajtu avio kompanije www.ryanair.com



Krf

Podsetimo, Krf je bio prva destinacija u Grčkoj do koje se iakda letelo iz Niš još od njegovog otvaranja 1986. godine, a pored Krfa ove godine putnicima će ovog leta sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" biti u ponudi još mnogo letnjih destinacija i to ka Atini, Tivtu, Malti, kao i čarteri prema Antaliji, Alanji, Hurgadi i Monastiru.





bottom of page