top of page

Ryanair obnavlja letove na liniji Niš-Bergamo od 30.marta

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair otpočela sa prodajom karata na liniji Niš-Milano (Bergamo), a ovo je druga linija koja je za sada puštena u prodaju pored letova za Maltu od izbijanja pandemije


Foto: Luis Rosa

Irska niskotarifna avio kompanija Ryanair najavila je na svom zvaničnom web sajtu povratak na aerodrom “Konstantin Veliki" najpre letovima na liniji Niš-Malta od 29.marta, dok je ovih dana u prodaji puštena još jedna linija ovog puta do Milana odnosno obližnjeg aerodroma Bergamo.


Avio karte se već nalaze u prodaji i mogu se kupiti na zvaničnoj stranici ove avio kompanije po početanoj ceni od 14,99 evra.

Podsetimo, irska avio-kompanija odlučila da ukine letove na liniji Niš-Bratislava, dok se planirani letovi na liniji Nis-Berlin koji su trebali da otpočnu 2.marta do novog aerodroma Branderburg, jošuvek ne nalaze u rezervacionom sistemu ove kompanije kako je to ranije bilo najavljeno.


Kompanija Ryanair u proteklom periodu bila je primorana je da smanji ili odloži veliki broj letova usled pandemije virusa Covid-19, ali i zbog izuzetno lošeg upravljanja i pravilima o putovanjima Evropske unije naveli su ranije u saopštenju iz ove kompanije.


146 views0 comments
bottom of page