top of page

Ryanair dobija novi web sajt

Avio kompanija Ryanair najavila je pokretanje novog web sajta u narednim nedeljama, koja će putnicima doneti nova "digitalnog iskustva" poručuju iz kompanije. Ovaj potez samo je deo nove marketinške strategije irskog avio prevoznika za 2019. godinu, koja ima za cilj pružanje personalizovanih usluge svojim putnicima.

Ilustracija: Ryanair

Glavni direktor za tehnologije kompanije Ryanair, Džon Hurlei kaže da je "vizija kompanije da napravi segmentaciju tržišta. Novi sajt će putnicima pored letova preporučivati destinacije, hotele i proizvode poput kopnenog transporta.

Trenutni izgled stranice www.ryanair.com

Irska kompanija Bokever, koja se bavi visokim tehnologijama u avio industriji, biće zadužena za ovaj projekat koji će koristiće podatke sa web stranice, mobilne aplikacije, MiRyanair-a i e-mailova, unaprediti Ryanairove tehnologije za obradu podataka i pružanje personalizovanih usluga putnicima.

Ugovor izmedju dve kompanije potpisan je na pet godina.
Direktor kompanije Bokever, Dejv Oflanagan kaže da će kompanija implementirati mašnsku i tehnologiju veštačke inteligencije kako bi definisala šta kupac zaista želi.

On dodaje da će krajnji rezultat ovakve ponude biti pružanje boljih usluga i jeftinijih putovanja za putnike. Ofanagan takodje veruje da je Ryanairova nova strategija prva te vrste koja se danas primenjuje u avio industriji kada je u pitanju personalizacija putovanja i usluga.

129 views0 comments

Comments


bottom of page