top of page

Priveden putnik koji je sleteo na niški aeorodrom zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova priveli su tokom jučerasnjeg dana jednog punika koji je sleteo na niški aerdoroma zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima. Putnika je priveden posle čega je prebačen do porodične kuće u izolaciju.



Foto: Ilustracija

Kako prenose mediji zbog nepoštovanja zdravstvenih propisa za vreme epidemije, pripadnici ministarstva unutrašnjih poslova Srbije u Kruševcu podneli su krivičnu prijavu protiv srpskog državljanina S.M. (47), koji je 15. marta sleteo avionom iz Nemačke na Aerodrom “Konstanin Veliki” u Nišu, odakle je putničkim vozilom pristigao u rodni Aleksandrovac.


Zbog neodgovornosti naših državljana kontrolisaće se svako nejavljanje ZZJZ direktnim dolaskom na kućne adrese.

Policija je putnika zatekla u rodnom gradu na ulici, posle čega je priveden i prebačen do porodične kuće u izolaciju. Protiv ovog putnika podneta je krivična prijava zbog nepostupanja po zdravstvenim propisima za vreme epidemije, jer je prekršio meru ograničenja kretanja u trajanju od 14 dana.


Odgovornost prema sebi, porodici,komšiluku i društvu uopšte je sada prioritet i sve mere su uvedene kako ne bi doživeli italijanski scenario.




204 views0 comments
bottom of page