top of page

POSLEDNJA VEST: Ryanair ukida liniju Niš-Milano Bergamo od 25.februara

Irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair ukinula je prodaju letova na liniji leti iz Niš-Milano Bergamo koju je obavljala sa aerodroma Konstantin Veliki od 31. oktobra 2016. godine


Foto: Ryanair

Irska niskotarifna avio kompanija Ryanair otkazala je danas prodaju karata na liniji Niš-Bergamo koja je bila planirana do 25.marta. ove godine.


Svi putnici koji su kupili karte ove kompanije posle 25. februara za Milano dobili su mail u kojem stoji obaveštavtenje da je vaš let iz Niša za Milano-Bergamo otkazan iz komercijalnih razloga.


Letovi su prvobitno bili dostupni na sajtu ove kompanije do 25. marta ali je i povrh prodatih karata, kompanija odlucila da suspenduje letove mesec dana ranije. Putnicima koji su karte kupili nakon 25. februara je ponudjena opcija besplatne promene letova na neku drugu destinaciju u mreži kompananije ili puni povraćaj novca.


Kako se neslužbeno saznajemo, velika je verovatnoća da suspendovana linije neće biti obnovljena.

Podsetimo, linija za Milano pokrenuta je oktobra 2016. godine, a do ove destinacije kompanija je letela dva puta nedeljeno, a za sada se komercijalni razlozi navode kao razlog prekidanja linije nakon 7 godina. Ovo je četvrta linija koju irska avio kompanija ukida iz Niša. Ranije je to učinjeno sa linijama do Bratislave, Berlina i Dizeldorfa.


Kompanija Ryanair nasatvice da leti iz Niša na preostale tri destinacije do Beča, Malte i Stokholma.




Autor: Fly Naissus



bottom of page