top of page

POSLEDNJA VEST: Ryanair ukida liniju Niš-Milano Bergamo od 25.februara

Irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair ukinula je prodaju letova na liniji leti iz Niš-Milano Bergamo koju je obavljala sa aerodroma Konstantin Veliki od 31. oktobra 2016. godine


Foto: Ryanair

Irska niskotarifna avio kompanija Ryanair otkazala je danas prodaju karata na liniji Niš-Bergamo koja je bila planirana do 25.marta. ove godine.


Svi putnici koji su kupili karte ove kompanije posle 25. februara za Milano dobili su mail u kojem stoji obaveštavtenje da je vaš let iz Niša za Milano-Bergamo otkazan iz komercijalnih razloga.


Letovi su prvobitno bili dostupni na sajtu ove kompanije do 25. marta ali je i povrh prodatih karata, kompanija odlucila da suspenduje letove mesec dana ranije. Putnicima koji su karte kupili nakon 25. februara je ponudjena opcija besplatne promene letova na neku drugu destinaciju u mreži kompananije ili puni povraćaj novca.


Kako se neslužbeno saznajemo, velika je verovatnoća da suspendovana linije neće biti obnovljena.

Podsetimo, linija za Milano pokrenuta je oktobra 2016. godine, a do ove destinacije kompanija je letela dva puta nedeljeno, a za sada se komercijalni razlozi navode kao razlog prekidanja linije nakon 7 godina. Ovo je četvrta linija koju irska avio kompanija ukida iz Niša. Ranije je to učinjeno sa linijama do Bratislave, Berlina i Dizeldorfa.


Kompanija Ryanair nasatvice da leti iz Niša na preostale tri destinacije do Beča, Malte i Stokholma.
Autor: Fly Naissus4 Comments


Sramota!!!!Iz kog razloga je let ukinut kada je svaki polazak bio pun, pise iz komercijalnih razloga Linija se otkazuje????Politika nazalost! I tako do Nisa ni jedan jedini let iz Italije (Veneto)svaka cast Srbijo moja!!!

Like

Vergognoso.. Per quali motivi??? Aereo sempre praticamente pieno.. non sarà mica meglio economicamente per la Serbia volare su Skopje oppure Sofia?!?! Disgraziati

Like

Aleksandar Ilic
Aleksandar Ilic
Jan 13, 2023

Ja sam kupio kartu za 01.02. I isto mi je otkazana.

Like

Ryanair je ukinuo letove od 25.01.2023. Trebalo je da putujem sredinom februara 2023 i pomenuta avio kompanija mi je uputila e-mail u kome me obavestavaju da je let otkazan i da postoji mogucnost da mi vrate novac ili ga preusmerim na drugi let. Sta reci? Putujem 6 godina na ovoj liniji avio uvek pun, i sad zbog komercijalnih razloga avio linija se otkazuje, koji li su to komercijalni razlozi!

Like
bottom of page