top of page

Odsednite besplatno u Julinijoj kući u Veroni za dan zaljubljenih

Ukoliko ste romatična duša i želite da iznanadite svog partnera ili partnerku romantičnim boravakom u kući gde se rodila ljubav Romea i Julije, a pritom volite da putujete ovo je prava šansa za vas


Verona, pogled na grad

Naime, kompanija Airbnb organizuje nagradnu igru, a najsrećniji par imaće prilike da 14. februara - na dan zaljubljenih odsedne u kući Julije, u kojoj je Romeo prvi puta izjavio ljubav. Ovo je prvi put, da kuća iz 13. veka bude otvorena je za javnost i to preko noći.





U spavaćoj sobi nalazi se "Julijin balkon", a kao deo poklona nalazi se i privatni obilazak kuće, a goste će dočekati lični batler.


Kako bi ste uživali u romantičnoj večeri sa svećama za dvoje, pobrinuće se višestruko nagradjivanji kuvar Djankarlo Perbelini, koji poseduje nekoliko Mišelinovih zvezdica.

Kako bi doživljaj bio kao iz bajke, soba će je ukrašena kristalima i cvećem.




U spavaćoj sobi nalazi se isti krevet iz filma iz 1960-ih. U srednjovekovnoj spavaćoj sobi nalazi se i krevet Letto di Giulietta - korišćen u filmu Romeo i Julija.



Julijina kuća nažalost neće biti otvorena tokom cele godine, ali ako želite isprobati boravak, prijavljivanje je jednostavno. Podelite svoju ljubavnu priču i zašto biste baš vi i vaš partner bili savršeni gosti. Prijavite se ovde


________________


Najbliži aerodromi da dodjete do Verone iz Niša su: Aerodrom Bergamo (Milano Bergamo) koji se nalazi na oko sat i dvadeset minuta dokle iz Niša leti kompanija Ryanair i aerodrom Bolonja na oko sat i po od do koga iz Niša leti avio-kompanija Air Serbia.



56 views0 comments
bottom of page