top of page

Madjarski Wizz opet otakazao početak letova iz Niša

Najveća niskotarifna avio-kompanija u centralnoj i istočnoj Evropi, Wizz Air opet je pomerila početak letova za i iz Srbije na aerodromima u Nišu i Beogradu. Kako saznajemo putnicima je ponudjena odgovarajuca refundacija za otkazane letove


Foto: Wizz Air

Prema prvim informacijma koje je poratal Flynaissus dobio od putnika iz Švedske, oni su obavešteni o ovim promenama putem email. U mailu se navodi da su zakazani letovi za 1.jun otkazani, a da putnici mogu da preko sajta kompanije zahtevaju refundaciju.


Podsetimo, refundacija kupljenih avio-karata na sajtu kompanije vrši se tako što se ukoliko putnik odluči na njihovom Wizz računu prebaci 120% od orginalne cene kupljene karte, a taj iznos putnici će moći da upotrebe periodu od dve godine za neke druge letove ili usluge ove kompanije.


Wizz Air se izvinjava putnicima zbog eventualnih neprijatnosti usled otkazivanja letova i naglašava da su bezbednost i dobrobit njegovih putnika i posade prioritet ove avio-kompanije.

Putnici koji to ne žele mogu da traže povrat od 100 % cene karte koju su platili, a ako se odluče za to biće obavešteni o detaljima transferu novca. Ukoliko ste karte rezervisali preko putničkih agencija treba da se obrate komaniji od koje su kupili karte.


Što se tiče mera bezbednosti u avio-saobraćaju, svi oni koji budu želeli da putuju moraće da imaju test na koronu koji nije stariji od 72 sata, a kada slete ići će u izolaciju - o čemu smo ranije pisali.

321 views0 comments
bottom of page