top of page

Ukida se linija Niš-Malme od 27. oktobra

Updated: Jun 22, 2023

U zvaničnom saopštenju preduzeća Aerodromi Srbije ističe se da mađarski prevoznik neće obavljati letove za Malme tokom zimskog reda letenja iz operativnih razloga, te da se očekuje da sezonski nastave sa letovima u narednom periodu


Foto: Wizz Air

Ažurirano: Na zvaničnom sajtu mađarske niskotarifne avio-kompanije Wizz Air nakon 27. oktobra, odnosno početka zimskog reda letenja više nije moguće rezervisati letove na liniji Niš-Malme . Iako smo uputili upit PR službi kompanije Wizz Air u Srbiji pre nekoliko dana, do danas nismo dobili zvaničan odgovor. Međutim, preduzeće Aerodromi Srbije je u svom saopštenju agenciji Tanjug potvrdilo da je linija zaista ukinuta.


Inače, linija za Malme je bila prva linija kojom je ova avio kompanija započela letove iz Niša, a ovo nije prvi put da je Wizz Air suspenduje pomenutu liniju. Kompanija je to učinila i 2019. godine bez puno objašnjenja.


U zvaničnom saopštenju preduzeća Aerodromi Srbije d.o.o. Niš, između ostalog, ističe se da će kompanija Wizz Air iz Niša tokom naredne zimske sezone obavljati letove za Beč, Bazel, Dortmund i Memingen.

Takođe se navodi da mađarski prevoznik neće obavljati letove za Malme tokom zimskog reda letenja iz operativnih razloga, ali se očekuje da će sezonski letovi biti nastavljeni u narednom periodu.









bottom of page