top of page

Fleksibilni čarter letovi - nova usluga kompanije Wizz Air

Wizz Air proširuje ponudu čarter letova na svojim tržištima i šire. Ova usluga je na raspolaganju za korporativna i nagradna putovanja, kružne ture i prevoz putnika do matične zemlje i podrazumeva potpuno prilagodljivu uslugu


Foto: Wizz Air

Niskotarifina avio kompanija Wizz Air proširuje ponudu domaćih i međunarodnih čarter letova na Wizz Airovim tržištima i šire. Ova usluga je na raspolaganju za korporativna i nagradna putovanja, kružne ture i prevoz putnika do matične zemlje i podrazumeva potpuno prilagodljivu uslugu.


U ovim teškim vremenima je udobnost putovanja postala važnija neko ikada pre. Wizz Airova čarter usluga pruža vrhunsku fleksibilnost za organizacije koje žele da prevezu grupe od maksimalno 239 putnika jer mogu da odaberu uslugu, rutu i raspored koji najviše odgovaraju njihovim potrebama. Bilo da je u pitanju prevoz zaposlenih na poslovne sastanke, letenje sportskih timova sa turnira na turnir ili povratak preostalih turista u matičnu zemlju, čarter usluga predstavlja pogodno i prilagodljivo rešenje za svaku veću grupu.


Proglašen najboljom avio-kompanijom u 2020. godini**, Wizz Air je najzeleniji izbor putovanja avionom sa čarter letovima mladom i modernom flotom avona tipa A320 i A321 što zajedno sa širokom mrežom ruta po celoj Evropi i van nje i konkurentnim cenama izdvaja Wizz Air od drugih kompanija koje nude čarter usluge.


Ovi personalizovani čarter letovi dodatno proširuju Wizz Airove postojeće usluge prevoza putnika do matične zemlje.


Wizz Air je od marta obavio preko 50 takvih letova i vratio kući više od 3600 putnika.

„Drago nam je što nastavljamo da razvijamo uslugu čarter letova i kompanijama nudimo potpuno prilagodljivo, efikasno i fleksibilno iskustvo putovanja. Tokom ove godine pune izazova smo brzo prilagodili poslovanje kako bismo pomogli u naporima da se putnici vrate kući. Sada ovu uslugu proširujemo na veće grupe, od sportskih ekipa i orkestara do firmi i državnih agencija. Naša visokoobučena i ljubazna posada u modernim, izuzetno efikasnim avionima sa nestrpljenjem iščekuje putnike koji će uživati u Wizz Airovoj savršenoj usluzi”, izjavio je Džordž Mihalopulos, komercijalni direktor Wizz Aira.

52 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page