top of page

Ekipa filma o Tomi Zdravkoviću "Toma" i Vlade Divac sleteli na niški aerodrom

Ekipa filma o Tomi Zdravkoviću " Toma" i proslavljeni srpski košarkas Vlade divac sleteli su tokom dana na niški aerodrom "Konstantin Veliki"


Foto: Aerodrom Niš

Ekipa filma o Tomi Zdravkoviću "#Toma" predvođena Draganom Bjelogrlićem, Milanom Marićem, Tamarom Dragićević, Petrom Benčinom i Željkom Joksimovićem posle premijere filma u Sarajevu, sletela je danas na niški aerodrom kako bi večeras prisustvovali srpskoj premijeri ovog filma na otvaranju 56. Festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma - Filmski Susreti Niš 2021.


Podsetimo, filmom "Toma" koji govori o životu pevača Tome Zdravkovića, u Nišu su večeras na Letnjoj pozornici tvoreni 56. po redu Festival glumačkih ostvarenja.


Osim „Tome“, srpsku premijeru imaće i film“Nečista krv – greh predaka” Milutina Petrovića, čije će bioskopsko prikazivanje početi krajem avgusta. Premijerno će biti prikazani i film “Pucnji u Marseju” Gordana Matića.


Svetsku premijeru imaće televizijski film „Ne igraj na Engleze“ u režiji studentkinje Maše Šarović.

Biće prikazani i filmovi “Živ čovek” Olega Novkovića, “Dohvati nebo” Milutina Darića, “Aleksandra od Jugoslavije” Zdravka Šotre, “Lihvar” Nemanje Ćeranića, “Jedini izlaz” Darka Nikolića, “Oaza” Ivana Ikića i “Vikend sa ćaletom” Miroslava Momčilovića.


Foto: Aerodrom Niš

Pored ekipe filma Toma, na niškom aerodromu danas je sleteo i naš proslavljeni reprezentativac u košarci i nekadašnji NBA igrač Vlade Divac navodi se u saopštenju niškog aerodroma objavljeno na društvenim mrežema.

Comments


bottom of page