top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec JUL

Jul je sinonim za leto, vrućine, odmor, plažu, more, ljubav… Ovaj mesec ime je dobio po latinskom “Iulius” - imperatoru Juliju Cezaru, koji se rodio tokom jula. Za sve ljubitelje kratkih bega od jednolične svakodnevice u nekom od Evropskih gradova i ovog meseca kao i ranije predstavljamo 10 najjeftinijih “City Break” destinacija iz Niša do samo 100€ za povratnu kartu.



Brisel - ovaj bajkoviti grad iz Niš sa presedanjem mozete posetiti tokom jula već od 90€

Top 10 najeftinijih destinacija za mesec jul iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€

Procitajte vise o destinacijama ovde


Tabela najeftinijih letova iz Niša za jul



U rubrici Promo, kao i do sada nastavljamo da Vam predlazemo najbolji i najpovoljniji način da za samo par destetina evra direktno ili sa presedanjem iz Niša, posetite destinacije koje ste oduvek sanjali. Iz Niša trenutno možete leteti na desetak destinacija sa tri avio kompanije Ryanair, Wizz Air, Swiss dok će im se sredinom jula priključiti i srpska nacionalna avio kompanija Air Serbia sa 12 novih linija o kojima smo ranije pisali. Toko jula meseca pored novih direktnih linija, za budžet do 100 evra direktno ili sa presedanjem iz Niša možete posetiti gradove poput Frankfurta, Geteborga, Bolonje, Varsave, Brisela ili Londona.




Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

377 views0 comments
bottom of page