top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec decembar

Decembar, poslednji mesec u godini, donosi čaroliju praznične euforije i ulica koje sijaju u blistavom svetlu. To je mesec darivanja, kada svi već razmišljaju o tome kako obradovati voljene poklonima za Novu godinu i Božić. Ukoliko i vi kao i mi smatrate da je putovanje savršen poklon ove godine, ovo je10 pristupačnih destinacija za kratke odmore u decembru.


Božićne čarolije u Beču, Foto: Fly Naissus

Decembar nosi sa sobom čaroliju putovanja, transformišući mnoge evropske gradove u prave bajke tokom praznične sezone. Očaravajuće dekoracije, igra noćnog svetla duž ulica, stvaraju atmosferu koja odiše lepotom i najavljuje najlepši period godine. Gradovi širom Evrope već decenijama takmiče se u privlačenju najvećeg broja posetilaca, nudeći nezaboravna iskustva. Uz spektakularne vatromete i raznovrsna dešavanja na centralnim trgovima, svaki od njih priča bogatu istoriju koja će biti kao šlag na tortu.

Top 10 najeftinijih destinacija za mesec decembar iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€


Procitajte vise o destinacijama ovde





Pročitajte više o destinacijama iz Niša ovde



Top 10 najeftinijih destinacija za mesec novembar iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€




Trg u Krakovu tokom božićnih praznika, Foto: Fly Naissus


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

bottom of page