top of page

Deset jeftinih “City Break” destinacija do 100€ iz Niša za mesec oktobar

Oktobar je mesec kada drveće postiže svoje najlepše jesenje boje, a priroda se sprema za hladnije dane zime. Putovanje u oktobru može biti izvanredno iskustvo koje vam omogućava da se povežete sa prirodom, kulturom i manje gužve u popularnim turističkim destinacijama. U ovom tekstu vam predstavljamo deset "City Break" destinacija iz Niša koje su savršene za domor u oktobru.


Venecija, Foto: Fly Naissus

Putovanje u oktobru pruža izvanrednu priliku da istražite čari jeseni, uživate u prelepim bojama prirode, izbegnete gužve, uštedite novac i doživite lokalnu kulturu kroz festivale i događaje. Ovo je mesec koji vas inspiriše da se povežete sa prirodom i doživite jedinstvena iskustva širom Evrope. Dakle, putovanje u oktobru kao savršen način da obogatite svoje iskustvo i stvorite nezaboravne uspomene.

Pročitajte više o destinacijama iz Niša ovdeTop 10 najeftinijih destinacija za mesec oktobar iz Niša koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€
Tower Bridge noću, Foto: Fly Naissus


Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus je blog i ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.

Comments


bottom of page