top of page

Air Serbia: Putnicima dozvoljena promena letova zbog koronovairusa

Putnici nacionalne avio-kompanije Air Serbia moći da promene svoje karte bez naknade do 24.oktobra. Promena bez dodatnih naplata moguca samo jednom - navodi se u saopštenju ove kompanije


Foto: Logo Air Serbia

U saopštenju kompanije Air Serbia navodi se da svi putnici ove kompanije koji već poseduju kartu za bilo koju destinaciju u mreži destinacija na koje Air Serbia leti, izdatu 27. februara ili ranije, sa vremenom putovanja od 28. februara do 31. marta, a koji moraju da otkažu svoj put usled situacije uzrokovane korona virusom, moći će da promene datum putovanja i/ili destinaciju, bez plaćanja penala za promenu.


Medjutim, iz kompanije Air Serbia navode da novo putovanje mora da se završi do 24. oktobra 2020. godine, te da je dozvoljena samo jedna promena datuma odnosno destinacije bez naplate penala.

Air Serbia preduzima sve neophodne mere predostrožnosti i pridržava se svih procedura koje su predviđene u ovakvim slučajevima, takoda putnici nemaju nikakvih razloga za brigu. Kao i uvek, bezbednost naših putnika i članova posadeje na prvom mestu - navodi Air Serbija.


Avio saobraćaj na svim linijama ove kompanije ukljucujući letove iz Niša odvija se nesmetano, u skladu s redom letenja i da do sada na njenim letovima nije zabeležen nijedan slučaj u vezi s novim virusom.160 views0 comments

Opmerkingen


bottom of page