top of page

Air Serbia ponudila refundaciju ili specijalne vaučere za sve putnike čiji su letovi otkazani

Kompanija Air Serbia saopštila je da će svim putnicima koji imaju kupljene karte,a čiji su letovi otkazani usled komplikacija sa epidemijom koronavirusa Covid-19 biti komplaetno refundirani ili izdati specijalni vaučeri koji će biti uvećani za 10% od cene kupljene avio-karte


Foto: Ilustracija/Air Serbia


Srpska nacionalna avio-kompanija Air Serbia koja je usled komplikacija eoidemijom koronavirusa Covid-19 privremeno suspendovala putnički avio-saobraćaj, ponudila je svim svojim putnicima odštetu u vidu refundacije ili vaučera, koji ce putnici moći da iskoriste u budućnosti za putovanje na nekoj od destinacije ove kompanije iz Niša, Beograda ili Kraljeva.


Svim putnicima biće omogućena refundacija ili izdavanje vaučeta kako bi svi oni koji jošuvek ne znaju datum svog sledećeg putovanja, mogli da iskoriste već kupljene avio-karte. Vaučeri će biti uvećani za 10% od originalne cene karte, a važiće godinu dana od datuma izdavanja.

Svi putnici koji žele da preuzmu ovaj vaučer ili refundiraju mogu to da učine kontaktirajući call centar kompanije Air Serbia putem maila callcenter@airserbia.com ili pozivom na broj 011/311-21-23. Iz kompanije Air Serbia napominju da zbog novonastale situacije postoji mogućnost da primljeni zahtevi budu obradjeni nešto duže nego uobičajno i ujedno se zahvaljuje svim putnicima na strpljenju.

185 views0 comments

Comments


bottom of page