top of page

Air Serbia: Evakuacija državljana Srbije sa aerodromu Šar de Gol u Parizu

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia nastavila je danas sa evakuacijom državljana Srbije, ovog puta sa aerodroma Šar de Gol u Parizu na kojem su već danima bili zarobljeni zbog epidemije koronavirusa Covid-19




Foto: Air Serbia

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia nastavila je danas sa evakuacijom državljana Srbije speciajalnim letom koji treba da preuzme naše državljane zarobljene u tranzitnoj zoni na aerodromu Šar de Gol u Parizu.


Airbus A319 registrarske oznake YU-APB sa 144 sedišta nešto posle 18 sati sleteo je u Parizu. Naime, josuvek nije poznat tačan broj naših državljana koji se nalaze zarobljeni na ovom aerodromu, a mediji spekulišu da ih je preko 300, dok su prema pisanju medija neki zarobljeni na pariskom aerosromu već pet dana.


Danas je jos jedan avion kompanije Air Serbije odleteo za Moskvu odakle je preuzeo 28 turista koji su bili zarobljeni na Kubi. Oni su u dogovoru sa našim vlastima, doputovali Aeroflotom do Moskve, a gde ih je preuzela posada Air Serbije sa specijalnog, čarter leta, prenosi portal Aviatica.



61 views0 comments
bottom of page