top of page

Air Serbia ažurirala besplatne obroke na svojim letovima

Nacionalna avio-kompanija Air Serbia ažurirala je svoju ponudu besplatnih obroka u ekonomskoj klasi na svim svojim letovima na kratkim relacijama i sada nudi iste opcije za sve putnike


Foto: Aerodrom Niš

Naime, svim putnicima u ekonomskoj klasi koji putuju avio-kompanijom Air Serbia od sada će biti poslužena besplatna flašica vode i kesica čipsa, dok će putnici na regionalnim - kraćim letovima dobijati flašicu vode i slatke kolačiće.


Snack koji će od sada dobijati putnici u ekonomskoj klasi Foto: Ex-yu aviaion

Novina je to da od sada svi putnici koji putuju u ekonomskoj klasi (Economi Comfort) više neće dobijaju besplatne sendviče i piće, već će dobijati iste usluge kao i svi ostali kupci u ekonomskoj klasi. Podsetimo, svi putnici Air Serbije u toku leto mogu kupiti dodatne užine, sendviče i napitke, dok putnici na letovima koji traju više od osamdeset minuta mogu unapred naručiti prethodno plaćeni topli obrok u trenutku rezervacije. Ponudu hrane i pića u okviru usluge Elevate Deli Bar možete pogledati ovde.


Putnicima poslovne klase, kao i svim kupcima na letovima između Beograda i Njujorka, ova avio-kompanija i dalje će služiti besplatnu hranu i piće. Ovi obroci kao i do sada neće biti dostupni na letovima iz Niša.


Air Serbia je svoju uslugu kupovine na letovima predstavila u martu prošle godine, kada je ukinula besplantnu hranu i piće na svim svojim letovima, medjutim iste godine ponovo je uvela besplatna snack i vodu na svim svojim letovima.

200 views0 comments

Comments


bottom of page