top of page

Air Cairo "odleteo" za Beograd - o letovima iz Niša sada ni reči

Egipatska avio kompanija Air Cairo pokrenuće naredne letnje sezone tri nove linije iz Beograda, Sarajeva i Banja Luke - o letovima iz Niša do poznatog letovalista Šarm el Šeika za sada ni reči


Ilustracija: Fly Naissus

Iako je prošlo samo mesec dana od zvanične posete vlasti Egipta Nišu, na kojoj je izmedju ostalog razmatrana mogućnost uvodjenja direktnih letova sa aerodroma Konstantin Veliki do poznatog egipatskog letovalista Šarm el Šeik, a čije je informacije tada potvrdio niški većnik Nenad Stanković izgleda da će se cela priča ipak završiti kao i do sada na praznim obećanjima.


Naime, kompanija Air Cairo najavila da će sledeće letnje sezone uvesti nove letove ali iz Beograda, Sarajeva i Banja Luke. Ova avio kompanija trenutno održava letove tokom cele godine između Hurgade i Beograda.


Za sada nije poznato da li je ova komapnija odbijena za letove iz Niša od strane DCV kao što je to ranije bio slučaj, kada je isto telo odbilo da izda dozvolu kompaniji FlyEgypt da uspostavi liniju od Niša do Hurgade.


Podsetimo, kompaniji Air Cairo tada je zabranjeno da poveća broja letova sa pet na sedam od Hurgade do Beograda, te da uvede nove letove do letovališta Šarm el Šeik.


Nas portal kontaktirao je predstavnike ove avio komapnije u Srbiji, medjutim do izlaska ovog teksta nismo dobili odgovor.



Ova vest biće ažurirana





bottom of page