top of page

Trikovi i saveti: Evo zašto nikada ne biste trebali da stavljate katanac na svom koferu

Mnogo od vas prilikom putovanja brine o tome da ne ostane bez svojih ličnih stvari i ne bude pokradeni, pa često na koferu stavlja katanace i ostale sigurnosne sisteme jer im se to u tom trenutku čini najsigurnije. U ovom tekstu otkrivamo zbog čega je to loša ideja i zašto na koferu ne trebate stavljati katanac ili adresu stanovanja


Foto: Ilustracija

Prema rečima stručnjaka, ukoliko stavite katanac na svom prtljagu to će vas učiniti još intresantnijim onima koji žele da se domognu vaših stvari, jer katanac može značiti da se u koferu nalazi nešto dragoceno. Umesto toga, najbolja mera predostrožnosti je da sve stvari od vrednosti u svakom ternutku nosite sa sobom u ručnom prtljagu ili rancu koji je uvek pod vašim nadzorom.


Na koferu nikada ne stavljaJte adresu stavnovanja, u slučaju da vam lopov ukrade prtljag - i tako sazna gde živite

Druga stvar koju bi svakoko trebali znati je da se koferi otvaraju vrlo lako, pa je za njihovo otvaranje potreba verovali ili ne samo hemijska olovka. S toga, ukoliko želite da bezbrižno putujete, spakujte sve svoje vredne stvari kao što je novac, dokumenta, nakit, elektronske uredjaje i lekove u ručnom prtljagu.


Srećan put!







294 views0 comments
bottom of page