top of page

Top deset najjeftinih destinacija iz Niša do 100€ za decembar

Decembar, poslednji mesec u godini, mesec praznika i ukrašenih ulica. Mesec kada svi spremaju novogodišnje i božićnih poklone. U ovom tekstu predstavljamo vam neke od nama zanimljivih destinacija koje možete posetiti u decembru do 100€ u oba smera. Mnogi putovanja smatraju najlepšim poklonom koji nekome možete podariti, naročito ukoliko im pružite priliku da sami odaberu destinaciju.





Decembar je najlepši mesec za putovanja. Mnogi gradovi Evrope se u toku praznika pretvaraju u pravu bajku. Prekrasne dekoracije, igra noćnog i uličnog svetla. Prijatna atmosfera koja odiše lepotom i najavljuje najlepši period godine. Gradovi širom Evrope godinama se nadmeću ko će privući najveći broj posetilaca, i ostaviti utisak za pamćenje. Uz vatromet i pregršt dešavanja na glavnim trgovima, svaki od njih nudi bogatu istoriju koja će vam pasti kao šlag na tortu.


Top 10 najeftinijih destinacija za mesec decembar iz Niša

koje možete posestiti od 3 do 5 dana za manje od 100€

Procitajte vise o destinacijama ovde



Tabela najeftinijih letova iz Niša za decembar

Napulj - grad nesputanog duha, pice i fudbala

Napomena:

* U cenu nisu uračunati ručni i predati prtljag niti prioritetno ukrcavanje i ove usluge dodatno se naplaćuju osim na letovima Air Serbije * Cene karata mogu biti promenjene bez prethodne najave avio prevoznika. Cene avio karata odredjuju avio kompanije i ne snosimo nikakvu odgovornost za njihovu promenu, tačnosti informacija ili gubljenje konekcionih letova. * Tekst je informativnog karaktera * Portal Fly Nissus ne bavi se prodajom avio karata i aranžmana. Navedene avio kompanije nemaju vezne ili konekcione letove, te svaki let mora biti posebno kupljen i čekiran pre leta.






118 views0 comments
bottom of page