top of page

Top 5 najboljih destinacija iz Niša za Dan zaljubljenih - od samo 55 evra

Putovanja za dvoje najčešća su putovanja, a kažu da nema lepših putovanja od onih sa voljenom osobom i kada zajedno istražujete svet i zajedno rastete u tim novim iskustvima


Foto: Ilustracija

Postoje neke destinacije koje su kao stvorene za „ljubavnike“, ali i one, koje svojim izgledom i atmosferom potiču romantiku. Bilo da slavite Dan zaljubljenih ili Sv. Trufina, ove destinacije su zaista predivne za doživeti udvoje, još ako tome dadate koju času dobrog vina, onda je to prava stvar.


Ukoliko se ove godinu dvoumite oko poklona, pravo je vreme da isprintate zajedničku fotografiju na nekoj od sledećih destinacije sa vašom voljenom osobom.


Ovo su naši predlozi za vaše sledeće romantično putovanje iz Niša:




1. Pariz - najromantičniji grad na svetu idealan je izbor za Dan zaljubljenih


Prestonica Francuske je sinonim za romantiku, a svakog 14. februara pruža i mnoštvo aktivnosti za parove, koje će praznik ljubavi učiniti naročito upečatljivim.


Osim klasičnih obilazaka poznatih pariskih znamenitosti, ovog dana u Parizu možete: krstariti Senom, sa večerom i atmosferom posebno osmišljenim za ovaj dan; večerati sa pogledom na kabare šou, u čuvenom Mulen Ruž-u; ispijati šampanjac na dnevnom izletu u čuvenoj provinciji Champagne; otići u Muzej romantike, ali i još mnogo, mnogo toga.


Cena povratne karte: 230€


Najeftniju kartu koju smo pronašli za Pariz je kompanijom Air Serbia sa presedanjem u Beogradu. Cena karte u jednom smeru iznosi 92 evra i to za 12.02, dok cena karte u povratku za 17.02. iznosi 138 evra sa kompanijom Ryanair preko Beča.






2. Beč – romantični grad pun raskošne arhitekture


Malo bliži i lakše dostupan iz Niša, a jednako lep i šarmantan izbor destinacije za Dan zaljubljenih, definitivno je Beč. Prestonica kulture zbog svoje duge i bogate prošlosti, romantičarima može mnogo toga ponuditi. Od razgledavanja gradskih znamenitosti, shoppinga u Mariahilferstraße i Kärntner Straße, noćnog provoda oko Ringa i Gürtela, do romantične vožnje kočijom.


Kada se umorite od razgledavanja gradskih znamenitosti, odmorite se u bečkim poslastičarnicamai obavezno probajte svetski poznatu tortu Sacher.


Cena povratne karte: 128€


Najeftniju kartu koju smo pronašli za Beč je kompanijom Ryanair diretkno bez presedanja za period

od 12.02 do 17.02 2023






3. Istanbul – poznatiji kao istočni Pariz idealan je za Dan zaljubljenih


Istanbul je za Dan zaljubljenih odličan iz više razloga: u njemu ćete na svakom ćošku naći rooftop restoran sa izvanrednim pogledom, koji pruža savršen ambijent za ručak ili večeru za Dan zaljubljenih; u Istanbulu su krstarenja svakodnevica, a ko ne želi da sa osobom u koju je zaljubljen plovi među dva kontinenta? Ovaj grad ima jednu od najromantičnijih četvrti na svetu, po mišljenju svetskih putnika – Galatu. Tu su čuveni Galata most, Galata kula, kao i Istiklal ulica koja se pruža sve do Taksim trga. Sve ovo možete obići pešice, za Dan zaljubljenih, i tako obezbediti sebi i svojoj drugoj polovini savršeno ispunjen Dan zaljubljenih.


Cena povratne karte: 105€


Najeftniju kartu koju smo pronašli za Istanbul je kompanijom Air Serbia diretkno bez presedanja za period od 11.02 do 14.02.2023.





4. Venecija – savršena za romantična putovanja


Venecija je jedna od najpopularnijih turističkih destinacija na svetu. Jedinstvena arhitektura i gradski kanali čine je savršenom za romantična putovanja, a neke od gradskih atrakcija sada su već kultna mesta za izjavljivanje ljubavi, strastvene poljupce ili izgovaranje sudbonosnog „da“.


Čak i ljudi koji generalno mrze klišee, ne mogu da odole magiji Venecije. Ukoliko odaberete ovu destinaciju nikako ne zaboravite romanticnu vožnje i poljubac na gondoli.


Cena povratne karte: 205€


Najeftniju kartu koju smo pronašli za Veneciju iznosi 128,45 evra kompanijom Air Serbia i Ryanair na letu Niš-Keln-Venecija. Karte u jednom smeru iznosi 54 evra (41.46 Air Serbia + 14.99 Ryanair) i to za 11.02, dok cena karte u povratku kosta košta 76 evra za 17.02. kompanijom Ryanair preko Beča.






5. Stochkolm - hladna i romanticna “Venecijom severa”


Stockholm, glavni grad Švedske, zadovoljstvo je posetiti u bilo koje doba godine. Sa svojim rekama, mostovima, starim gradom i novim četvrtima, ovaj grad može biti idealan romantični beg za one koji nisu ljubitelji kalsičnih destinacija.


Stockholm se još naziva i “Venecijom severa” i ovaj epitet dobio je sa razlogom. Nikako ne zaboravite prosetati starim gradom Gamla Stan i probati Chokladbollar - kuglice od čokolade uvaljane u kokos.


Cena povratne karte: 55€


Najeftniju kartu koju smo pronašli za Stochkolm je kompanijom Ryanair diretkno bez presedanja u periodu od 11.02 do 15.02.203



* Cene prikazane na dan 31.01.2023 - Portal Fly Naissus ne snosi odgovornost za promenu cena avio karata navedenih u tekstu. Za kupovinu avio karata i cene konskultujte na zvaničnim web stranicama navedenih avio kompanija




bottom of page