top of page

Swiss od 1.aprila vraća redovni avio-saobraćaj na liniji Cirih-Niš

Nacionalna avio-kompanija Švajcarske - Swiss odlučila je da nakon godinu dana pauze vrati Niš na mapu svojih redovnih destinacija. Swiss će na liniji Cirih-Niš leteti dva puta nedeljno


Foto: Swiss

Švajcarska nacionalna avio-kompanija Swiss ce nakon godinu dana pauze ponovo je u svojoj ponudi uvrstita letove na liniji Cirih-Niš i to od 1.aprila ove godine, a letovi će biti realizovani dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i subote.


Swiss će letove do Nisa obavljati avioniom tipa Airbas A220-300 kapaciteta 145 sedećih mesta, dok će 3 planirana tokom aprila obavljati avio-kompanija Helvetic Airways avionom tipa Embraer E190-E2 kapaciteta 110 sedećih mesta.


Ranije je objavljeno da ce ova kompanije obavljati 3 punktualna leta na liniji Cirih-Niš tokom aprila meseca

Podsetimo, kompanija Swiss svojim putnicima nudi tako pristupačne cene po modelu niskotrifnih avio-kompanija koja uključuje samo ručni prtljag do 8kg. Ukoliko ste se ipak odlučili za standardnu varijantu koja je praksa u većini nacionalnih avio-kompanija koja uključuje jedan ručni prtljag, jednu putnu termu i rezervisanje sedišta ta varijanta će vas koštati dodatno 20-tak evra.

Postoji i Flex varijanta koja je dostupna po dodatnoj ceni od 70-tak evra. Naravno na letovima SWISS-a dostupna je i biznis klasa.


Nacionalna avio-kompanija Švajcarske je deo Lufthansa grupe. Miles&More program takođe je još jedna povoljnost koja Vam omogućuje da skupljate milje na letovima Swiss-a i drugih Star Alliance partnera(širom sveta), pa ako ste do sada koristili taj program možete kupiti kartu i po dosta nižoj ceni.


bottom of page