top of page

Ryanair: Rekordan broj sedišta u zimskom redu letenja iz Niša

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair ponudiće ove zimske sezone čak 58.076 sedišta na svojim letovima sa aerodroma Konstantin Veliki u Nišu.


Ilustracija: Flynaissus

Ova brojka predstavlja porast od 3% u poređenju sa prethodnom godinom, čime je Ryanair unapredio opcije putovanja svojim putnicima iz Niša.


Iako je aviokompanija ranije donela stratešku odluku da prekine operacije između Niša i Bergama, a koji je stupio na snagu u januaru, putnici i dalje mogu putuju ovom kompanijom iz Niša ka Beču, Stokholmu i Malti.


Ryanair je iz Niša u sezoni (2021/2022) na raspolaganju imao 47.358 sedišta, u sezoni (2022/2023) 56.364. sedišta, dok ove godine (2023/2024) u ponudi ima čak 58.076

"Rajaner je lansirao svoj najveći zimski raspored ikada sa preko 56.000 sedišta za ljubitelje putovanja iz Srbije koji žele da upiju zimsko sunce sa prijateljima i porodicom ili jednostavno žele da osveže tmurne zimske mesece nekim avanturama u inostranstvu", izjavio je portparol kompanije Ryanair.


Niskotarifna kompanija će tako ovog zimskog reda letenja obavljati letove iz Niša ka tri evropske destinacije i to do Malte dva puta nedeljno - nedeljom i subotom, do Beča, tri puta nedeljno - sredom, subotom i nedeljom, dok će do Stokholma, leteti dva puta nedeljno, tačnije petkom i nedeljom.

bottom of page