top of page

Ryanair obustavlja letove između Niša i Stokholma

Na zvaničnom sajtu nikostarifne avio kompanije Ryanair od 5. novembra više nema ponude letova između Niša i Stokholma




Niskobudžetni prevoznik Ryanair nastavlja smanjivati svoju mrežu destinacija iz Niša. Tako će letovi sa aerodroma "Konstantin Veliki" prema Stokholmu biti privremeno obustavljeni tokom zimske sezone 2023/24, koja počinje 29. oktobra i traje do 30. marta.


Kako nezvačnicno saznajemo, a prema informacijama sa njihove zvanične web stranice, letovi između Niša i Stokholma neće biti dostupni u periodu od 5. novembra pa sve do 15. marta, a predpostavlja se da je ova odluka rezultat sezonskih promena u rasporedu letova kompanije.


Putnici koji su planirali putovanja između Niša i Stokholma Arlanda u ovom navedenom periodu će biti obavešteni o otkazivanju letova i treba da imaju na umu da će ova obustava trajati tokom zimske sezone..


Kompanija Ryanair najavila je slične obustave letova između Banja Luke i Brisela, Nirnberga i Berlina tokom istog perioda. Prema tim navodima letovi iz Banja Luke do Brisela biće ponovo uspostavljena u isto vreme kada i letovi iz Niša do Stokholma, dok su letovi prema dvema nemačkim destinacijama obustavljeni na neodređeno vreme.


Podsetimo avio kompanija Ryanair će tokom zimskog reda letenja obavljati dva redovna leta iz Niša i to do Beča, dva puta nedeljno, sredom i nedeljom, dok će tokom novogodišnjih praznika, uvesti dodatan let subotom, kao i do Malte dva puta nedeljno, svakog ponedeljka i subote.



bottom of page