top of page

Ryanair danas obnovio letove na liniji Niš-Berlin

Irska niskotarifna avio-kompanija Ryanair obnovio je od danas letove od Niša do Berlina, posle četiri meseca pauze zbog koji su prekinuti usled pandemije virusa Covid-19



Foto: Aerodrom Niš


Sletanjem aviona kompanije Ryanair na letu FR 1105, danas u 18:25 minuta, ova niskotarifna avio-kompanija i zvanično je ponovo pokrenula letove sa aerodroma Konstantin Veliki. Ovo je prvi let koji uspostavlja ova avio-kompanija iz Niša nakon privremene obustave letova usled pandemije.


U zajedničkom saopštenju irske niskobudžetne kompanije i Aerodroma Srbije, navodi se da je Berlin prva linija kompanije Ryanair koja se realizuje u letnjem redu letenja.


Linija do Malte se očekuje sredinom avgusta meseca kada vlasti te zemlje ukinu restrikcije za putovanja.

Građani Srbije sada mogu da planiraju letnji odmor po, kako se navodi, najnižim cenama, pridržavajući se novih zdravstvenih mera koje je Ryanair preporučio kako bi zaštitio zdravlje svoje posade i kupaca.



Berlin

U sklopu obnove letova iz Niša ka Berlinu, irska kompanija je pokrenula prodaju sedišta po ceni od 26,99 evra u jednom pravcu i to za putovanja do oktobra 2020. godine, a uz uslov da budu rezervisana do srede 5. avgusta, isključivo na zvaničnoj veb stranici avio-kompanije www.ryanair.com


S obzirom da će sedišta po ovim cenama brzo biti prodata, putnici bi trebalo da se što pre kupe karte na sajtu avio kompanije i izbegnu da propuste ovu priliku, rekla je Olga Pavlonka predstavnica kompanije Ryanair.


106 views0 comments
bottom of page