top of page

Ryanair danas obnavlja liniju Niš-Stokholm-Arlanda

Niskotarifna avio-kompanija Ryanair, danas će ponovo uspostaviti liniju Niš-Stokholm. Saobraćaj izmedju dva grada realizovaće se dva puta nedeljno


Foto: Ryanair


Današnjim letom FR 4624 na liniji Stockholm-Niš , irska niskotarfina avio-kompanija Ryanair danas će ponovo uspostaviti redovan avio saobraćaj sa glavnim gradom Švedske. Avio saobraćaj između dva grada realizovaće se dva puta nedeljno, i to do 30. marta svakog petka i nedelje, dok će u toku letnjeg reda letenja koji počinje 31. marta, a završava se 26. oktobra leteti svakog ponedeljka i četvrtka.


Ryanair će na liniji za Stokholm do aerodroma Arlanda leteti dva puta nedeljno, dok više informacija o redu letenja i ceni avio karte možete dobiti na sajtu avio kompanije www.ryanair.com 

Podsetimo, irska niskogarifna avio kompanija suspendovala je letove za Stokholma 5. novembra prošle godine, a predpostavlja se da je razlog prekida letova bio sezonske promene u rasporedu letova kompanije.


Irska niskotafina avio kompanija Ryanair će tokom letnjeg reda letenja pored Stokholma obavljati i letove iz Niša prema Beču i to četiri puta nedeljno, prema Malti dva puta nedeljno , dok će sezonski letovi prema Krfu biti opet u ponudi od 2. juna.

Comments


bottom of page