top of page

Ponuda letnjih destinacija sa niškog aerodroma za leto 2024. godine

Putnici će i ovog leta imati priliku da sa niškog aerodroma "Konstantin Veliki" biraju između širokog spektra destinacija uključujući Atinu, Tivat, Maltu, Krf, kao i čarter letove ka Antaliji i Monastiru


Foto: Aerodrom Niš


Bilo da ove godine želite da istražite obale Jadranskog mora, otkrijete tajne grčkih ostrva ili se prepustite čarima Mediterana i Severne Afrike sa aerodroma Konstantin Veliki i ove godinu u ponudi je širok izbor letova i aranžmana za ove uzbudljive destinacije.



Kao i do sada, niskotarfina avio kompanija Ryanair, će ponuditi redovne letove Malti, i to svakog ponedeljka i subote. Takođe, od 2.juna do 25. oktobra ova kompanija obnovće sezonske letove ka grckom ostrvu Krf, a direktni letovi biće dostupni petkom i nedeljom.




Mapa letnjih destinaicija sa Aerodroma Konstantin Veliki, Ilustracija: Fly Naissus



Nacionalna avio kompanija Air Serbia će i ove godine obavljati redovne sezonske letove ka Atini i Tivtu, počevši od 16. juna i 19. juna Putnici će ka Atini moći da lete svake srede i nedelje, a za one koji se odluče za odmor na crnogorskom primorju, nacionalna avio kompanija leteće do Tivta svake srede i subote.



Tunis


I ove godine iz Niša u ponudi direktni čarteri do Turske i Tunisa


I ove godine agencija A1 iz Niša je ponudila aranžmane i čarter letove do Turske, odnosno Antalije, kao i do Monastira u Tunisu. Za više informacija o ovim letovima možete kontaktirati direktno agenciju A1. Za razliku od prethodnih godina Egipat za sada nije na mapi letnjih destinacija sa niškog aerodroma.



Air Serbia i ove godine leti iz Kraljeva do Tivta


Nacionalna aviokompanija Air Serbia i ove godine uspostaviće letnje avio-linije od Kraljeva do Tivta.


Letovi iz Kraljeva će biti realizovanani dva puta nedjeljno, sredom i petkom, od 19. juna do 13. septembra.




bottom of page